Verkoopinstrument Projectboeken Projectfolders Website / Cd-rom Offerte Aanvragen Contact
 
Verkoopinstrument
Over projectboeken

Een efficiënt instrument om uw bouwproject te promoten
U heeft een concept voor een bouwproject èn u heeft een vraag. Het concept is een unieke combinatie van visie, creativiteit, realiteitszin, doorzettingsvermogen, esthetiek, bouwkundig inzicht en commercieel talent. De vraag betreft de wijze waarop u de noodzakelijke participanten – opdrachtgevers, projectontwikkelaars, financiers, architecten, overheden, aannemers, kopers en huurders - interesseert en enthousiasmeert voor uw project.

Ongekende mogelijkheden
Graphiset kan u hierbij helpen: projectboeken. Een uniek promotie-instrument. Luxueus uitgevoerd in diverse uitvoeringen, biedt een projectboek u de mogelijkheid om uw bouwproject in zijn volle glorie te presenteren. Of wilt u wellicht een complete website of een indrukwekkende CD-ROM presentatie om uw argumenten nog wat extra kracht bij te zetten en een nog groter publiek aan te spreken?

Uw project wordt er altijd beter van!
Staat u aan de vooravond van een bouwproject en bent u op zoek naar een overtuigend instrument om het bij de verschillende doelgroepen te promoten? Bekijk de mogelijkheden op deze site en laat u inspireren. Of u neemt direct contact met één van onze accountmanagers op (0413 264 293) voor een geheel vrijblijvend gesprek en een eventuele offerte. Het kost u niets en uw project wordt er altijd beter van!
Home | Disclaimer | Sitemap Projectboeken.nl is een activiteit van Graphiset.nl